Vi har öppet restaurangen varje fredag & lördag från kl. 18.00 och serverar á la carte

Lördagar & söndagar kl. 12-16 serverar vi vår smarriga brygglunch för 159 kr

Välkomna att boka bord på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0525-14000

Se vårt helgerbjudande i mars:

Ät en 5 rätters middag och bo på vårt hotell för endast 1200 kr/person

I priset ingår 5 rätters meny, logi del i dubbelrum, frukost på Sjögrens i backen

Ankomst fredagar & lördagar i mars

Välkomna att boka på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ting 0525-14000

 

5-rätters

Kalixlöjrom
Löjrom från Kalix, tryffelaioli, torkad potatis, gruyéreost, champagnepicklad rödlök, gräslök & friterad dill

Pilgrimsmussla
Halstrad pilgrimsmussla, blåmusselsås & pommes julienne

Havskräftor
Råstekta havskräftor med picklad rödkål, mango, wasabidressing, torkad soja, yuzurostade sesamfrön, isad gurka & sakura krasse.

Skrei
Smörstekt rygg på färsk skreitorsk med sås på minifänkål, vitt vin & parmesan. Toppas med färskriven svart tryffel, forellrom, mandelpotatischips & fänkålsdill.
Alternativt
Gris x2
Gris från svenska gårdar tillagat på två sätt med variation på 
rotfrukter, äpple, sotad lök, senap & ölsky.

Chokladtarte
Mördegstarte fylld med chokladkräm, yoghurtglass smaksatt med banan, jordnöt & dulce de leche. 

 

Go To Top