I år kommer vi inte servera någonting som är i närheten av julmat utan istället satsa på mat & musik i kombination!

3-rätters middag med kaffe och musik kostar 798 kr/person 

Boka er plats på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 0525-14 000

avbokningsregler: Avbokning ska ske senast 2 dagar innan utsatt datum. I annat fall tar vi ut en avgift på 400 kr/kuvert

23-34 november UNCLE JAM

Grebys husband sedan 23 år gästar oss för lite härlig rock n´roll i höstmörkret

Meny Uncle Jam:

Förrätt: Rökt torkad ren med krispig potatis, forellrom, vaktelägg, picklad & sotad rödlök samt ett skum på messmör & gräddfil.

Varmrätt: Smörstekt torskrygg med västerbottenkrokett, blomkål x 2, dill & kräftsås.

Dessert: Rårörda hjortron, minirulltårta, yoghurtskum, getostglass, rostad vit choklad & yuzu fluid gel.

30 november GARAGE

Fjällbackabandet med Lennart Christensson, Anders Torevi, Bengt Thorén & Thomas Nilsson som levererar levande rockkultur sedan -69

Meny Garage:

Förrätt: Krabbangelotti, sotad lök, forellrom, basilika, svart tryffel & pernodsås.

Varmrätt: Stekt havskatt med örtrisotto, svamp, parmesan, friterad grönkål & citronolja.

Dessert: Körsbärstarte med kaffecremeux & amarettoglass.

 

7-8 december VARMARE ÄN KÔRV

Totta Näslund, Nikke Ström & Mats Ronanders gamla kultband. I dagens uppsättning hör vi Ola Bjurman, Bengan Blomgren, Hasse Olsson, Nikke Ström & Pelle Alsing.

Meny Varmare än Kôrv:

Förrätt: Bao buns med friterad torsk, tryffelaioli, picklad rödlök & friterad grönkål.

Varmrätt: Långbakad & grillad oxe från svenska gårdar med rödvinssås, getostkräm, sidfläsk, zucchini, svamp & potatiskaka.

Dessert: Citronkaka, björnbär, björnbärssorbet, lakritsmaräng, yuzu fluid gel, vit choklad tryffel.

14-15 december PEPPERLAND

Beatlesbandet som förr gick under namnet Lenny Pane och lirade i Konserven för 20 år sedan. Spelar idag för fulla hus på statsteatern i Göteborg.

Meny Pepperland:

Förrätt: Ankbröst med rotselleripuré, äppelcidervinägersky, morot & sotat lök.

Varmrätt: Smörstekt piggvar med brynt citronsmör, dill & parmesanstompad mandelpotatis. Serveras med en kompott på kapris, knaperstekt bacon & rostad paprika.

Dessert: Tiramisu på vårt vis. Sponge cake, kaffecremeux, amarettoglass, chokladtryffel, bisqotti, havtornsbär & kanderad sockertång.

Go To Top