Vår meny

 

Meny a la carte

Meny gäller den 18-19 oktober Serveras från kl. 18.00-21.30 Önskas skaldjur så går det bra att beställa senast torsdag före kl. 12.00
Förrätter

OSTRON
Serveras naturellt med citron
55.00
OSTRON
Serveras med wasabisoja & yuzurostade sesamfrön
60.00
OSTRON
Serveras med färskriven pepparrot, champagne & äpple.
65.00
PILGRIMSMUSSLA
Halstrade pilgrimsmusslor med blomkålspuré, hummerskum, kapris, chorizo & färskriven tryffel.
199.00
ÅNGAD BRYSSELKÅL
Serveras på stammen med brynt tryffelsmörskum & färskriven parmesan & havssalt.
165.00
LÖJROM FRÅN KALIX
Serveras med smörstekta kantareller, kavringscrumble, västerbottenkräm, picklad sotad steklök, krispig jordärtskocka, dill & brynt citronsmör.
229.00
* * * * *
Huvudrätter

PIGGVAR
Husets fiskgratäng med ångad piggvar, skaldjurssås, pommes duschesse, grillad citron, handskalade räkor & färsk havskräfta
329.00
ENTRECÓTE
Serveras med brytbönor, honungsglaserade morötter, dragonemulsion, vitlökssmör & hemmagjorda trippelfriterade pommes frites.
295.00
RISOTTO
Trattkantarellrisotto med färskriven parmesan, picklad sotad steklök & friterad grönkål.
269.00
* * * * *
Dessert

GREBYS AVECBRICKA
Dagens godsak. Serveras med valfritt kaffe & avec.
159.00
VARIATION PÅ CHOKLAD & EXOTISKA FRUKTER
119.00
TRYFFEL
25.00
* * * * *
Barnmeny
upp till 12 år

GURK & MOROTSTAVAR MED DIP
35.00
BELGISKA VÅFFLOR
Serveras med björnbärssylt & grädde.
75.00
KÖTTBULLAR
Med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon
89.00
GLASSBÅT
29.00

Go To Top