Vår meny

 

Meny a la carte

Denna meny serveras fredag & lördag från kl 18.00-21.30
Smårätter

Grebbestad ostron
Naturellt med citron
55.00
Grebbestad ostron
Wasabidressing & yuzurostade sesamfrön
60.00
Grebbestad ostron
Mango, gurka samt en chili - & vitlöksolja
60.00
Grebbestad ostron Gigas
Pankofriterat ostron i ett ångat bao bun bröd med aioli & picklad rödlök
69.00
Ankbröst
Stekt ankbröst i ett ångat bao bun bröd med jordnötsemulsion, koriander & chilipicklad morot
69.00
Haricots verts
Wokade haricots verts med friterad shitakesvamp
65.00
Mangosallad
Sallad med mango, ingefära, chili, rödlök, gurka, krossade jordnötter, fisksås & böngroddar
65.00

* * * * *
Mellanrätter

Löjromsnachos
Löjrom från Vänern med gourmet superior gratinerade potatischips, hängd gräddfil, gräslök, picklad rödlök & dill
195.00
Gratinerade havskräftor
Gratinerade med vitlökssmör. Serveras med parmesan, citron & ruccola
195.00
Skreitorsk
Serveras med blåmusslor, blåmusselsås, kapris, friterad morot & fänkål
209.00
Skaldjursbisque
Med lax, räkor, saffran, chiliaioli & juliennegrönsaker. Serveras med grillat vitlöksbröd
165.00
Sidfläsk
Grillat och marinerat sidfläsk med pak choy, thaibasilika, ingefära, krossade jordnötter, lime, chili, soya & jordnötsemulsion
159.00

* * * * *
Dessert

Pannacotta
Pannacotta med fluid gel på citron, blåbär, björnbär & kanderad havre.
119.00
Champagne & äppelsorbet
Hemgjord äppelsorbet i ett glas champagne
129.00
Grebys avecbricka
Espresso, cognac & dagens godsak
139.00
* * * * *
Barnmeny (upp till 12 år)

Förrätt
Gurk & morotstavar med dip
25.00
Huvudrätter
Pannkakor
Jordgubbssylt & vispad grädde
69.00
Efterrätt
Glass med chokladsås & maränger
39.00

Go To Top