Vår meny

 

Meny a la carte

Meny gäller den 1-2 november. Serveras från kl. 18.00-21.30 Önskas skaldjur så går det bra att beställa senast torsdag före kl. 12.00
Förrätter

OSTRON
Serveras naturellt med citron
55.00
OSTRON
Serveras med wasabisoja & yuzurostade sesamfrön
60.00
OSTRON
Serveras med färskriven pepparrot, champagne & äpple.
65.00
FÄRSKA RÄKOR
Serveras med bröd & citrusaioli
MATJESSILL
Matjessill med västerbottensostkräm, picklad rödlök, kavringscrumble, vaktelägg, gräslök, dill & krispig potatis.
155.00
ÅNGAD BRYSSELKÅL
Serveras på stammen med brynt tryffelsmörskum & färskriven parmesan & havssalt.
139.00
VITLÖKSGRATINERADE HAVSKRÄFTOR
Vitlöksgratinerade havskräftor med microörter & citrusaioli.
* * * * *
Huvudrätter

TORSKRYGG
Smörstekt torskrygg med färskriven pepparrot, brynt smör, handskalade räkor, blomkål & dillslungad potatis.
299.00
ENTRECÓTE
Serveras med brytbönor, honungsglaserade morötter, dragonemulsion, vitlökssmör & hemmagjorda trippelfriterade pommes frites.
309.00
TRATTKANTARELLSOPPA
Trattkantarellsoppa med svartrot & friterad grönkål. Serveras med parmesangratinerat bröd.
259.00
* * * * *
Dessert

GREBYS AVECBRICKA
Dagens godsak. Serveras med valfritt kaffe & avec.
159.00
LINGON & CHOKLAD
Lingonglass med mörk chokladmousse, rårörda lingon & rostad mandel.
95.00
OSTAR
Kvällens utvalda ostar med tillbehör.
159.00
* * * * *
Barnmeny
upp till 12 år

GURK & MOROTSTAVAR MED DIP
35.00
BELGISKA VÅFFLOR
Serveras med björnbärssylt & grädde.
75.00
KÖTTBULLAR
Med gräddsås, kokt potatis & rårörda lingon
89.00
GLASSBÅT
29.00

Go To Top