Julmeny

 

Julmeny 2017

Serveras fredagar & lördagar från 1 dec från kl. 18.00 samt torsdag 7 & 14 dec
Förrätter

Ostron
Ostron serveras naturellt med citron
55.00
Ostron
Serveras med äpple, pepparrot & champagne
65.00
Brysselkål
Pocherad & sotad brysselkål med tångsalt & brynt citronsmör smaksatt med vit tryffel
75.00
Lax & löjrom
Rödbetsgravad lax med löjrom från Vänern, kräm på cidervinägersenap, vörtbrödscrumble, variation på betor & dill.
195.00
Sill
Grebys asiatiska sill med confiterad äggula, friterad lotusrot, wasabidressing, sjökorallsolja, gurka & forellrom.
129.00
Kräftor
Råstekta kräftstjärtar med en asiatisk sallad, risvinägerdressing, koriander & cashewnötter
189.00
* * * * *
Huvudrätter

Revbensspjäll
Bao buns med revbensspjäll, hoisinsås, plommonrostade sesamfrön & pickles.
245.00
Piggvar
Bao buns med friterad piggvar, tryffelaioli, picklad rödlök & friterad grönkål.
265.00
Pulled Vegme
Bao buns med pulled vegme, hoisinsås, plommonrostade sesamfrön & pickles.
249.00
Oxfilé
Oxfilétournedos med gräddstuvad grönkål & cognacslingon. Serveras med Janssons frestelser.
309.00
Röding
Varmrökt röding med potatis, variation på betor, forellrom, blomkålspuré, pepparrot, dill. tryffelaioli & brynt citronsmör.
285.00
* * * * *
Desserter

Choklad
Chokladmousse med inlagda citrusfrukter, kanderad mandel, nougatterrin, yuzucurd, chokladsnö & chokladtryffel.
119.00
Saffran
Saffransglass med honungskaka, inlagda havtorn & yoghurtskum.
109.00
Grebys avecbricka
Dagens godsak, espresso & cognac.
139.00
* * * * *
Menypaket

3-rätters
Rödbetsgravad lax med löjrom, Oxfilétournedos & Chokladmousse
575.00
3-rätters
Råstekta kräftstjärtar, Bao buns med revbensspjäll & Saffransglass
495.00
5-rätters
Ostron naturellt, Brysselkål, Sill, Piggvar & Chokladmousse.
595.00

Go To Top