Fredag 30 september och lördag 1 oktober är det äntligen dags för vår årliga 4-rätters hummersupé igen!

Västerbottentartlett med hummersallad. Serveras med hummeraioli och dillvinägrett.

En halv örtgratinerad hummer. Serveras med citron- & dillmajonnäs.

Örtbakad rödtunga. Serveras med pommes duchesse smaksatt med västerbottenost, hummerskum, smörstekta kantareller & haricots vers.

Råröda hjortron med mandelkaka, vit chokladkräm, hjortroncurd, rostad vit choklad och mandelflarn. 

879kr

 

Menyn måste förbokas senast 3 dagar innan.

Boka era platser på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0525-14000.

Avbokningsavgift 500kr/kuvert om ni inte avbokar er förbeställda supé senast 3 dagar innan.

 

BOKA BORD PÅ BOKNING@GREBYS.SE

 

Go To Top