Från och med onsdag 23 juni har vi öppet alla dagar i veckan!

Vi tar såklart hänsyn till alla nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheterna som kommer. Vi har tagit bort flera bord och glesat ut i matsalen. Handsprit finns att tillgå på toaletterna och i baren samt vid ingången, och vi ber er att alltid börja med att tvätta era händer när ni kommer till oss & tänka på att hålla avstånd och inte bilda köer någonstans.

Du är varmt välkommen till oss men har du eller personer i din närhet symptom så ber vi dig för allas säkerhet att skjuta på besöket!

För bordsbokningar eller andra frågor, maila oss på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

0525-14000

För mer info om våra rutiner: Klicka vidare på LÄS MER

VÄLKOMNA TILL BÖSTEBAR!

Sommaren 2020 kommer med all sannolikhet att se väldigt annorlunda ut mot tidigare år men vi tänker göra det bästa vi kan för att ni & vi ska få en så säker och trevlig stund här hos oss som det bara går! 

• Alla gäster som äter hos oss kommer få hjälp av en hovmästare till bordet & därefter bli serverade vid bordet. 
Ingen försäljning i baren.

• Vi har tagit bort bord så det är gott om plats mellan alla gästerna och vi kommer ta hand om er på bästa sätt och följa alla rekommendationer som myndigheterna kräver. 

• Vi kommer inte ha någon räkfrossa på buffé utan kommer erbjuda de båtfrysta räkorna på menyn istället. (Detta gäller från 3 juli, alltså inga båtfrysta räkor på midsommarhelgen)

• Varje kväll som vi har liveband så kommer vi ta ut en musikavgift till bandet. 
Musikavgifterna kommer variera från band till band från 100 kr

• Vi tar tyvärr inga bordsbokningar i Böstebar, endast drop-in.

• Som alla vet så är det endast tillåtet att sitta vid sitt bord och ingen dans är tillåten.

• Vi hoppas på er förståelse och att var och en av er också tar ert ansvar för att minska smittspridningen och stanna hemma om du känner dig minsta sjuk.

Har ni några funderingar är det bara att kontakta personalen!

För att se hela vårt spelschema: gå in på grebys.se 

Go To Top