Vi tar endast emot bokningar INNE i restaurangen så alla bord på uteserveringen är endast drop-in bord. Men finns det lediga bord ute när ni kommer så får ni givetvis sitta ute om ni önskar detta!

Vi har dock ett undantag och det är det stora bordet som är till vänster om ingången. Detta bordet är bokningsbart för sällskap på över 8 personer och då har vi två sittningar. En kl. 18.00 & en kl. 20.30

I Böstebar kan man boka bord från kl. 18.00. I Böstebar tillkommer det en musikavgift till bandet som spelar. (För att se vilka artister som spelar gå in på https://www.grebys.se/boestebar-2020)

För att komma i kontakt med oss maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ring 0525-14000

Mer info om Böstebar & hur vi hanterar corona:

 

Sommaren 2020 kommer med all sannolikhet att se väldigt annorlunda ut mot tidigare år men vi tänker göra det bästa vi kan för att ni & vi ska få en så säker och trevlig stund här hos oss som det bara går! 

• Alla gäster som äter hos oss kommer få hjälp av en hovmästare till bordet & därefter bli serverade vid bordet. 
Ingen försäljning i baren.

• Vi har tagit bort bord så det är gott om plats mellan alla gästerna och vi kommer ta hand om er på bästa sätt och följa alla rekommendationer som myndigheterna kräver. 

• Vi kommer inte ha någon räkfrossa på buffé utan kommer erbjuda de båtfrysta räkorna på menyn istället.

• Varje kväll som vi har liveband så kommer vi ta ut en musikavgift till bandet. 
Musikavgifterna kommer variera från band till band från 100 kr

• Som alla vet så är det endast tillåtet att sitta vid sitt bord och ingen dans är tillåten.

• Vi hoppas på er förståelse och att var och en av er också tar ert ansvar för att minska smittspridningen och stanna hemma om du känner dig minsta sjuk.

Har ni några funderingar är det bara att kontakta personalen!

För att se hela vårt spelschema: gå in på https://www.grebys.se/boestebar-2020

 

 

Go To Top