Musikkväll med Johan Boding, Marita Lindé & Therese Löf som spelar det bästa av Queen, Ted Gärdestad, Agnetha & Frida

Musikavgift 295 kr/person

Konserten börjar kl. (Vi återkommer med exakt tid)

Vi öppnar köket kl. 18.00

Vi följer alla restriktioner och serverar alla gästerna vid borden som står glest isär och vi har begränsat antal platser. Bordsbokning på max 4 personer/bord gör ni på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Johan Boding är utbildad vid Musikhögskolan i Stockholm 1993–1998. Hans repertoar sträcker sig från jazz och visor till soul och rock. För sin tolkning av rollen som John i Miss Saigon, belönades han 1997 med Guldmasken för bästa manliga biroll. Han har spelat rollerna Jesus och Judas i Jesus Christ Superstar på Göteborgsoperan och även i Litauen, Kalmar, Sundsvall och Eskilstuna. I maj 2007 medverkade Johan i Robert Wells Rhapsody in Rock. Och sedan några år tillbaka jobbar han ofta tillsammans med Janne Schaffer i olika sammanhang, t. ex. hyllningen till bröderna Gärdestads musik, Sol Vind och Vatten. Han medverkade i tv-programmet Så ska det låta under 2008. Tillsammans med Vikoria Tolstoy blev de en duo som tog hem segern framför Agneta Sjödin och Christer Sjögren. Att få möjligheten att göra renodlade konserter med musik av Queen har länge varit en av Johans drömmar.

 

"På egen hand" är en hyllning till Agnetha Fältskog och Anni-Frid Lyngstads karriärer före, under och efter musikundret ABBA. Det två världsartisterna började sina musikaliska resor redan på 60-talet och har fortsatt att spela in soloskivor in på 2000-talet! Therese Löf och Marica Lindé tycker att Agnetha och Fridas solokarriärer har hamnat i skymundan och vill lyfta upp de bortglömda pärlorna i ljuset och väcka minnen till liv i denna sinnliga och underhållande akustiska föreställning
Go To Top