Sommaren i Böstebar bjuder på fantastisk musikunderhållning varje kväll från den 9 juli!

 

ROCKS OFF 19-20 JULI

Sveriges absolut bästa Rolling Stones band gästar oss i två dagar! Missa inte detta om du älskar Stones!

SOAP 21-23 JULI

För 8:e året i rad gästar det eminenta bandet SOAP oss i Böstebar! Olof Bengtsson, Per Strandberg, Abbe Abrahamsson & Staffan Allén spelar svängig musik för glada människor med allt från Stevie Wonder till Bo Kaspers Orkester!

24 JULI FIRAR VI "JUL-I-JULI" MED SOAP

Den 24 juli firar vi traditionsenligt jul-i-juli med jultallrik, julmust, julöl, lussekatter, vörtbröd & glögg! Bandet Soap spelar svängig musik för glada människor och kanske en och annan "juldänga! Ta på dig tomteluvan och fira jul-i-juli med oss!

 

 

EBBOT & JULIA FREJ & THE INCREDIBLE STINGBREAKERS 25 JULI

Ebbot har varit sångare och frontfigur i den internationellt framgångsrika gruppen The Soundtrack of Our Lives & var också medlem och ledstjärna i rockbandet Union Carbide Productions. Julia Frej har ett förflutet som fotomodell och var ena halvan av humormusikduon Kakan och Julia på SVT tillsammans med Kakan Hermansson. Tillsammans med bandet kommer dom bjuda på en fantastisk kväll och ni är varmt välkomna till oss i Böstebar!
 
 

SALTSTÄNKSTURNÉN MED JENNIFER BROWN & PATRIK ISAKSSON 26-27 JULI

Förra sommarens succé är tillbaka i två dagar! Jennifer & Patrik med sitt band bjuder er på fantastisk musik från deras låtskatt!

EC BAND 28-31 JULI

Äntligen är EC band tillbaka med Erik Segerstedt & Cecilia Demegård i spetsen! Ingen sommar utan detta band i Böstebar!

JOHAN BODING 1-2 AUGUSTI

I två dagar gästas vi av återigen av de fantastiska musikerna Johan Boding & Marica Lindé som spelar det bästa av Queen, Ted Gärdestad & ABBA. Boding har haft roller i musikaler som Miss Saigon & Jesus Christ Superstar. I den senare har han flera gånger gestaltat Jesus, men även Judas & Hannas. För sin roll i Miss Saigon fick han Guldmasken! Boding har också turnerat med Rhapsody in Rock & har deltagit i tv-programmet Så ska det låta & Doobidoo. 

ROBIN BENGTSSON 3 AUGUST

UNCLE JAM 3-6 AUGUSTI & 11-13 AUGUSTI

Grebys husband sedan 26 år kommer till Böstebar och behöver ingen närmare presentation! Det blir kommer svänga i hela bryggan när Uncle Jam kommer!

PARTYPATRULLEN 14 AUGUSTI

Ett av Sveriges mest meriterade coverband gästar oss i Böstebar! Karl Gunér-trummor, Per Aronsson Andersson-keyboard, Henrik Thomsen-bas, Gunnar Janupe-sång & Mats Johansson-gitarr.

Fullt ös utlovas!

UNCLE JAM 21 AUGUSTI (FULLBOKAT)

Årets sista spelning med Uncle Jam i Böstebar med start kl. 21.00

UNO SVENNINGSSON 27-28 AUGUSTI (FULLBOKAT)

Vår favorit Uno Svenningsson gästar oss i två dagar i Böstebar! Missa inte denna unika chans till en intim spelning med en av Sveriges absolut bästa artister (enligt oss!)

STRICTLY PEOPLE 3-4 SEPTEMBER OSTRONETS DAG!

Ostron helgen firas bäst i Böstebar med det fantastiska coverbandet Strictly People

 

 

 

Go To Top