Louise Hoffsten är en av Sveriges mest älskade artister. Hon har under åren medverkat i några av de största tv-produktionerna, varit med i flera musikaler och samarbetat med en rad kända medmusikanter som t.ex Peter LeMarc och Albin Lee Meldau. Hon slog igenom stort med Rhythm and Blonde och har sedan dess gett ut en rad hyllade album. Inom kort är hon aktuell med ett nytt album och först ut är singeln I know a place called Memphis.

I två dagar gästar hon oss med sitt band på Grebys!

Biljetterna bokas på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. där du anger ditt namn och hur många ni är i sällskapet. När vi bekräftat er bokning kommer instruktion om hur musikavgiften betalas in på 495 kr/person.

Då vi kommer ha begränsat antal platser och sätter gästerna i den ordning som bokningarna kommer in kan vi eventuellt behöva sätta olika sällskap på samma bord för att fylla ut platserna.

Vi öppnar kl. 18.00 och konserten börjar kl. 21.00

Avbokningsregler: Avbokning kan ske senast 7 dagar innan utsatt datum med full återbetalning. Avbokar ni senare betalas ingen musikavgift tillbaka.

 

Go To Top