Vi hälsar återigen Mats välkommen till oss på Grebys lördag 18 maj!
Vi öppnar för middag kl. 18.00 & konserten börjar kl. 20.00
Musikavgift: 180 kr
Boka bord på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange namn, antal, telefonnummer & tid som ni vill komma så återkommer vi med bekräftelse.
Den 5 April släpps Mats Westlings åttonde album på svenska kallat ”Vintergatan 8”, detta följs av en release-turné runt om i Sverige.
Denna kväll bjuds vi på Grebys på såväl låtar från sprillans nya albumet som en musikalisk resa genom Mats tidigare plattor.
Mats slog igenom med låten “Perfekt” 2008, hämtad från skivan ”Café Jacob”. Låten blev snabbt en av bl. a Svensk radios mest önskade och spelade, låg dessutom högt på försäljnings topplistor. Genom ett flitigt turnerande och skivutgivande har han byggt upp en hängiven publik runt om i Norden och blivit en av de mest populära artisterna i sin genre. Har även haft en huvudroll på Göteborgsoperan, skrivit filmmusik etc.
Musiken är inspelad och producerat av Petter Eriksson (Daniel Lemma, Sofia Karlsson, Hellström m fl.) i studio Folkhemmet. Mats har genom åren även samarbetat med artister som Jill Johnson, Björn Olsson (Mando Diao, Hellström etc.), Cecilia Vennersten, Niklas Strömstedt, Idde Schultz m fl. Debuterade som författare med diktboken ”Mitt hjärtas röst” 2020.
Go To Top