Intresserad av att jobba i den Bohusländska pärlan Grebbestad i sommar?

Nu startar Vi rekryteringen till Grebys Hotell / Fisk & Skaldjursrestaurang inför sommaren 2021 & har 13 stycken öppna tjänster att fylla i köket. (Juni/Juli/Augusti) (Serveringspersonal & bartenders är också välkomna att söka)

  • Chef de partie – Varmkök: Söker 2 stycken stabila spiskrigare som är stensäkra på temperaturer & smaker. Ni ska kunna prestera på topp oavsett tryck samt jobba rent & snyggt. Krav: Bra kunskap av kött, fisk & skaldjur. Minst 3 års arbetslivserfaranhet i restaurangkök.
  • Chef de partie – Kallkök: Söker 3 stycken kockar till kallköket där det mestadels arbetas med skaldjur & desserter. Ni ska vara stresståliga, smaksäkra, artistiska samt jobba rent & snyggt. Krav: Bra kunskap av skaldjur & desserter är meriterande. Minst 3 års arbetslivserfaranhet i restaurangkök.
  • Commis: Söker en praktikant som antingen är mitt i eller precis avslutat sin restaurangutbildning. Krav: Du är målmedveten, villig att lyssna och lära dig samt inte vara rädd för att jobba långa dagar under hårt tryck. 
  • Frukostvärd: Söker två stycken frukostvärdar som är morgonpigga, sociala & har enklare erfarenhet av mat.
  • Varuplockare & ansvarig för torrfårråd, kylrum & frysrum: Söker 1 person som är noggrann, punktlig & organiserad. Arbetsuppgifterna består av att ta emot och ställa alla varor där de ska vara i fin ordning samt hålla rent i torrförråd, kylrum, frysrum & lager.
  • Diskare: Söker 2 stycken duktiga diskare som är snabba i fötterna, noggranna & renliga. Krav: Minst 1 års erfarenhet. 

Tror du att du är rätt person för något av dessa tjänster & vill spendera sommaren i Bohuslän?
Skicka då ditt CV, personligt brev & bild till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Glöm inte att skriva vilken tjänst du är intresserad av
www.grebys.se

Vi behöver också:

*Bartenders: Böstebar anser vi är Grebbestad absolut mysigaste bar med livemusik flera kvällar i veckan. Vi söker dig som framförallt har en härlig personlighet som älskar gästen och kan ge snabb och bra service! Vi serverar mycket öl och härliga cocktails. Vi behöver 4-5 personer och ser gärna att du har jobbat i bar tidigare! 

*Servispersonal: Glada, samarbetsvilliga, pigga människor som älskar att sätta gästen i fokus och gillar att jobba i ett högt tempo. Vi serverar mest fisk & Skaldjur och har stort fokus på öl. Vi ser gärna att du har jobbat tidigare med servering men din personlighet är absolut viktigast! Arbetsuppgifterna består även av att checka in gäster på hotellet, stå i baren m.m. Så det är en fördel om Du är mångsidig! Arbetstiderna är varierande dagtid, kvällar och helger.

 *Städpersonal: 3 stycken nogranna städerskor sökes. Vi har 9 rum på vårt hotell samt allmänna utrymmen, toaletter, duschar och balkong som ska städas varje dag. Så man behöver vara nogrann, stark och snabb och göra det lilla extra för våra gäster. Man kommer även att få hjälpa till i frukosten och på andra områden. Arbetstiden är dagtid.

 

Vi tar emot din ansökan på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och märk ditt mail med Sommarjobb 2021. Skicka ditt CV, personligt brev, foto. Glöm inte att skriva vilket tjänst du är intresserad av.

En stor fördel är att du har eget boende! Vi kan inte garantera att vi svarar på alla mail och vi anställer löpande så vänta inte med din ansökan! 

Vänliga hälsningar Anna & Sebastian, ägare av Grebys

 

Go To Top