Vi på Grebys hjälper Er att komponera Ert drömbröllop i den vackraste av skärgårdar. Grebys nybyggda hotell i den över 100 år gamla konservfabriken har 27 sängplatser fördelade på 9 rum. Vi ligger mitt på Grebbestadsbryggan och i vår restaurang kan vi arrangera middagar med upp till 100 personer.

 


Vi använder oss i allra största utsträckning av lokala råvaror och har framförallt fisk & skaldjur som favorit på vår meny.
Vi samarbetar med fartyg där skepparen viger Er ombord ute till havs eller på en klippa i skärgården. Ni kan också ha er vigsel hos oss i vår utebar Böstebar.

Vi kan också ordna med häst & vagn om det önskas!

Kuvertpriser f.rom 2019 

Kuvertpris (gäller för 50-100 personer)
850 kr
Detta ingår: Brudskål med prosecco, 3-rätters middag med kaffe. Lokalen, personal, all service & uppassning, dukning med linnedukar & finare pappersservetter. Enklare bordsdekorationer.
 
Övrigt:
Viner ur vår vinlista från 325 kr/flaska
 
Avec: 88 kr/ 4 cl
 
Snittar: 35 kr/st
Snacksbuffé: 30 kr/person
 
Bröllopstårta: Detta kan beställas från Sjögrens i backen. Kostnaden för denna tillkommer och vi tar också ut en serveringsavgift på 20 kr/person.
 
Nattamat: Korv med bröd 30 kr/person
 
Brunch dagen efter: 189 kr/person
 
Vid abonnemang av bröllop förutsätts bokning av våra 9 hotellrum. (Priser lågsäsong/mellansäsong/högsäsong)
3 dubbelrum  med egen wc/dusch & balkong. Pris: 1695 kr/1895 kr/2195 kr/natt
1 superior rum med egen wc/dusch & balkong Pris: 1895 kr/2195 kr/2495 kr/natt
1 dubbelrum med gemensam wc/dusch Pris: 1295kr/1495 kr/1695kr/natt
4 familjerum med gemensam wc/dusch Pris: 1295kr/1495 kr/1695 kr/natt 
 
Alla priser avser 2 personer ink frukost. Bor man fler i familjerummen tillkommer 300 kr/person & natt.
Bokar ni två nätter erbjuder vi 15% rabatt på logipriserna.
 
Provsmakning av er bröllopsmiddag och viner ingår i priset och ni tillsammans med köksmästaren väljer ut er meny.
Övriga önskemål efter överenskommelse.
 
Bokningsregler:
 
Vid bekräftelse av bröllopsarrangemang erläggs en bokningsavgift på 10 000 kr.
Bokningen är bindande för Grebys först när bokningsavgiften är erlagd. Bokningsavgiften dras av på slutfakturan. Bokningsavgiften återbetalas inte vid ev. avbokning.

Vid avbokning mindre än 30 dagar före utsatt datum debiteras 100% av de förbeställda kuverten (850 kr/person) Vi vill ha exakt antal gäster och ev. allergier senast 7 dagar innan utsatt datum. 

Vid bokning av bröllop/fest under 50 personer tillkommer en lokalhyra på 15 000 kr (Gäller ej under januari, februari, mars, oktober, november & december)

Alla priser är inkl. moms.

Erbjudande

Vi lämnar 20% rabatt på kuvertpriserna om ni gifter er i januari, februari, mars, oktober & november.

Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer info

 

Menyalternativ april-juni:

Förrätter:

Vit sparris från Hjo med brynt tryffelsmör, rostade hasselnötter, sotad lök, kapris & ramslökscréme.

Varmrökt laxröra smaksatt med pepparrot, dill & citron. Serveras på hembakat tångbröd & toppas med forellrom.

Pankopanerad krabbkaka smaksatt med lime, koriander, chili & vitlök. Serveras med gurka, mango, chilipicklad rödkål, wasabidressing, yuzurostade sesamfrön & avokadokräm.

Huvudrätter:

Smörstekt torskrygg med västerbottenkrokett, svensk grön sparris, handskalade räkor & champagnesås.

Svensk oxfilé med potatiskaka, rödvinssås, knippemorötter, chevrékräm & friterad grönkål.

Ångad rödtunga med potatiskaka, rostad skaldjurssås, svensk grön sparris & friterad persiljerot.

Desserter: (Köksmästarens tolkning av följande smaker. Alla desserter är tallriksdesserter)

Rabarber, jordgubb, lime & vit choklad.

Mörk choklad, hasselnötter, mango & citrusfrukter.

Björnbär, vanlig, yuzu & lakrits.

 

Menyalternativ augusti-september:

Förrätter:

Trattkantarellsoppa med parmesangratinerat surdegsbröd.

Varmrökt laxröra smaksatt med pepparrot, dill & citron. Serveras på hembakat tångbröd & toppas med forellrom.

Pankopanerad krabbkaka smaksatt med lime, koriander, chili & vitlök. Serveras med gurka, mango, chilipicklad rödkål, wasabidressing, yuzurostade sesamfrön & avokadokräm.

Huvudrätter:

Smörstekt torskrygg med västerbottenkrokett, knippmorot, handskalade räkor & champagnesås.

Svensk oxfilé med potatiskaka, rödvinssås, säsongens svamp, sotad lök & friterad grönkål.

Ångad rödtunga med potatiskaka, rostad skaldjurssås, knippmorot & friterad persiljerot.

Desserter: (Köksmästarens tolkning av följande smaker. Alla desserter är tallriksdesserter)

Mörk choklad, havtorn från Widengården i Tanum & hasselnötter.

4 små godsaker. (chokladtryfflar, minibakverk etc)

Björnbär, vanilj, yuzu & lakrits.

 

Övrig information

Vi anordnar inte bröllop under midsommarhelgen samt mellan vecka 27 och 32. Kontakta oss gärna för mer info om vilka datum som finns tillgängliga!

 

Hyr festvåningen Konserven

I den gamla nattklubben Konservens lokaler finns numera våra 9 hotellrum men det stora allrummet går utmärkt att ordna fester & bröllop för upp till 50 personer.

Ni hyr då alla de 9 rummen sedan finns det en mängd olika alternativ att tillgå:

Hyra av Konserven festvåning: 3500 kr (då ingår bord & stolar för upp till 50 personer)

Hyra av Böstebar till vigsel: 1800 kr

Önskar man köpa till städ: 3500 kr

Hyra av porslin, glas, dukar m.m: 70 kr/pp

För catering av mat kontakta oss för offert på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

 

Go To Top