Vi på Grebys hjälper Er att komponera Ert drömbröllop i den vackraste av skärgårdar. Grebys nybyggda hotell i den över 100 år gamla konservfabriken har 27 sängplatser fördelade på 9 rum. Vi ligger mitt på Grebbestadsbryggan och i vår restaurang kan vi arrangera middagar med upp till 100 personer.
Vi använder oss i allra största utsträckning av lokala råvaror och har framförallt fisk & skaldjur som favorit på vår meny.
Vi samarbetar med fartyg där skepparen viger Er ombord ute till havs eller på en klippa i skärgården. Ni kan också ha er vigsel hos oss i vår utebar Böstebar.
Vi kan också ordna med häst & vagn om det önskas!
Kuvertpriser f.rom 2021
Vid avbokning mindre än 30 dagar före utsatt datum debiteras 100% av de förbeställda kuverten (850 kr/person) Vi vill ha exakt antal gäster och ev. allergier senast 7 dagar innan utsatt datum.
Vid bokning av bröllop/fest under 50 personer tillkommer en lokalhyra på 15 000 kr (Gäller ej under januari, februari, mars, oktober, november & december)
Alla priser är inkl. moms.
Erbjudande
Vi lämnar 20% rabatt på kuvertpriserna om ni gifter er i januari, februari, mars, oktober & november.
Kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer info
Menyalternativ april-juni:
Förrätter:
Vit sparris från Hjo med brynt tryffelsmör, rostade hasselnötter, sotad lök, kapris & ramslökscréme.
Varmrökt laxröra smaksatt med pepparrot, dill & citron. Serveras på hembakat tångbröd & toppas med forellrom.
Pankopanerad krabbkaka smaksatt med lime, koriander, chili & vitlök. Serveras med gurka, mango, chilipicklad rödkål, wasabidressing, yuzurostade sesamfrön & avokadokräm.
Huvudrätter:
Smörstekt torskrygg med västerbottenkrokett, svensk grön sparris, handskalade räkor & champagnesås.
Svensk oxfilé med potatiskaka, rödvinssås, knippemorötter, chevrékräm & friterad grönkål.
Ångad rödtunga med potatiskaka, rostad skaldjurssås, svensk grön sparris & friterad persiljerot.
Desserter: (Köksmästarens tolkning av följande smaker. Alla desserter är tallriksdesserter)
Rabarber, jordgubb, lime & vit choklad.
Mörk choklad, hasselnötter, mango & citrusfrukter.
Björnbär, vanlig, yuzu & lakrits.
Menyalternativ augusti-september:
Förrätter:
Trattkantarellsoppa med parmesangratinerat surdegsbröd.
Varmrökt laxröra smaksatt med pepparrot, dill & citron. Serveras på hembakat tångbröd & toppas med forellrom.
Pankopanerad krabbkaka smaksatt med lime, koriander, chili & vitlök. Serveras med gurka, mango, chilipicklad rödkål, wasabidressing, yuzurostade sesamfrön & avokadokräm.
Huvudrätter:
Smörstekt torskrygg med västerbottenkrokett, knippmorot, handskalade räkor & champagnesås.
Svensk oxfilé med potatiskaka, rödvinssås, säsongens svamp, sotad lök & friterad grönkål.
Ångad rödtunga med potatiskaka, rostad skaldjurssås, knippmorot & friterad persiljerot.
Desserter: (Köksmästarens tolkning av följande smaker. Alla desserter är tallriksdesserter)
Mörk choklad, havtorn från Widengården i Tanum & hasselnötter.
4 små godsaker. (chokladtryfflar, minibakverk etc)
Björnbär, vanilj, yuzu & lakrits.
Övrig information
Vi anordnar inte bröllop under midsommarhelgen samt mellan vecka 27 och 32. Kontakta oss gärna för mer info om vilka datum som finns tillgängliga!
Hyr festvåningen Konserven
I den gamla nattklubben Konservens lokaler finns numera våra 9 hotellrum men det stora allrummet går utmärkt att ordna fester & bröllop för upp till 50 personer.
Ni hyr då alla de 9 rummen sedan finns det en mängd olika alternativ att tillgå:
Hyra av Konserven festvåning: 3500 kr (då ingår bord & stolar för upp till 50 personer)
Hyra av Böstebar till vigsel: 1800 kr
Önskar man köpa till städ: 3500 kr
Hyra av porslin, glas, dukar m.m: 90 kr/pp
För catering av mat kontakta oss för offert på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
https://grebys.se/brollop/58-broellop-pa-grebys-2020#sigProId24d414c056